Een eenvoudige sleutel voor waterflesje met logo onthuld

Wees betreffende deze waterfles gehydrateerd gedurende jouw trainingssessie. Z'n slanke verschijning kan zijn makkelijk mee te nemen en past in de meeste fietsfleshouders. Betreffende de inhoudsaanduiding aan een zijkant kun jouw bijhouden hoeveel drinkwater je onderweg inneemt.

Een Dopper flesjes bestaan ook afzonderlijk aangaande elkander leverbaar, een perfecte waterfles wegens onderweg.In contrast tot wegwerpflesjes is deze makkelijk betreffende ons afwasborstel proper te vervaardigen.

Op school, op kantoor, gedurende het sporten, op vakantie… overal is dit bewustzijn opkomen dat kraanwater ook niet louter lekker en veel gezonder is, doch tevens veel voordeliger vervolgens dure wegwerpflesjes van € twee,50 op dit station bijvoorbeeld.

Dan kan zijn een Dopper Steel exact hetgeen jouw zoekt! Een Dopper Steel bezit een stoere uitstraling via de stalen drinkfles en dop. Het zorgt er alsnog weleens voor het deze waterfles genoeg degelijk kan zijn

Zij begrijpen wat een mogelijkheden voor een bedrukking bestaan, hoe ons logo zo goed geoorloofd tot zijn recht komt en die kleurcombinaties uit je logo het mooist te verbinden zijn betreffende dit middel.

Zodra officieel Dopper-b2b dealer dragen we u dan ook met genoegen extra opties met, vraag vrijblijvend behulpzame feiten aan voor Prikkels BV.

Precies als die tequila op vrijdagavond, neem je ‘t leven betreffende een korreltje zout. Dat vormt jou zo’n lekkere frisse Westenwind. En mits een storm vervolgens tóch weleens anti zit vervolgens graaf je gewoon een lekker diepe kuil op het strand met Zandvoort.

De DOPPER drinkfles kan zijn ons beeldschoon Nederlands initiatief teneinde een milieubelasting als gevolg met dit gebruik aangaande kunststof (PET) flessen te beperken. Echt dus ook goed in te zetten mits MVO relatiegeschenk. Een witte Dopper is een uitermate bestemd relatiegeschenk teneinde te onthalen.

Hiervoorgaande prijzen zijn richtprijzen zonder opdruk op dit artikel, het reeks, het transport ofwel een opdruk bestaan bepalend vanwege een totaal prijs.

Benieuwd naar een opties en hoe onze ontwerpstudio je reclameboodschap zo efficiã«nt geoorloofd kan inzetten? Stuur jouw logo mee met je aanvraag en een ontwerpstudio ondersteunt jou reclame maken!

U dan ook betaalt de bestelling achteraf. Plusminus 3 dagen nadat de artikelen geleverd bestaan ontvangt u over ons de factuur. Die factuur dient u dan ook te voldoen binnen een betalingstermijn betreffende 21 dagen.

Verdere weten? Dat kan via te telefoneren naar 0318-743600 of stuur ons e-email naar gerard@maxilia.nl. Of kies ons nodig waterflesje, upload jouw logo en ontvang binnen enige uren ons digitale weergave betreffende jouw design. Nauwelijks wensen: je bent nergens aan gebonden én dit ontwerp is gratis.

Dopper Original een dopperflesjes geef ik met mijn klandizie en vertel erbij het het ons gift kan zijn met ons dubbele betekenis.

Hieronder click here vind je een werktekening(en) en/ofwel informatiesheet(s) aangaande jouw gekozen middel. De bestanden zijn eenvoudigweg te downloaden, waardoor je meteen met een slag kunt betreffende jouw ontwerp! En kom jouw er toch ook niet helemaal uit? Neem dan rustig contact op met één met de medewerkers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *